Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Przema
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1074

Pogoń Szczecin (zbiorczy)

Post autor: Przema » 28 wrz 2026, 9:09

Zona skaczac po kanalach przypadkowo wlaczyla C+ i akurat lecial mecz z Udinese. Slyszalem jakis czas temu, ze taki mecz ma sie odbyc, ale nie mialem pojecia, ze tak szybko. Taka szlachetna inicjatywa i tak slabo promowany ten mecz? moze gdybym sledzil wszystkie konta na social mediach zwiazane z Pogonia, to bym wiedzial, a ze jakis czas temu sie z tego wylaczylem i meczow AH tez nie ogladam, to nie mialem pojecia o takim wydarzeniu. WIedzac ze kasa idzie na Dymka a nie tego frustrata to pewnie bym sie wybral, a tak zostalo mi obejrzec w tv. fajnie bylo Koste zobaczyc, dobrze, ze mu sie wiedzie i znalazl swoje miejsce na ziemi. Nie wiem czy ma tam perspektywy na cos lepszego, ale w porownaniu do tego gdzie byl pare lat temu, to niesamowity awans o jakim trenerzy w naszej lidze moga tylko pomarzyc.
A sportowo ten mecz? Brakowalo mi tu kreatywnosci, zagrania za plecy obroncow, indywidualne zrywy - brakuje typowego playmakera, ktory wejdzie pilke na siebie i cos wykreuje.
Bramkarz bardzo slaby, ale z tego co mowili w tv, to jego pierwszy mecz po kontuzji wiec moze dlatego.
Szalai gral to samo co wiosna, czyli w obronie troche woz z weglem i wybijanie na oslep - troche nie rozumiem czemu pewnie za dobre pieniadze dostal tutaj ponownie angaz, ale w tabeli druzyna sie broni, bo pozycja ok i bramek straconych malo.
drugiej polowy juz nie dalem rady zmeczyc.

Wróć do „Polska”