Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 17:57

el nino pisze:nie wiem dlaczego nie masz aż takiego nie przekonania do jedenastki Hiszpanii, ja też jak to poraz pierwszy zobaczyłem byłem bardzo zaskoczony i myślę nadal że mają mniejsze szanse, ale Aragoneses chyba wie co robi i dlatego póki co to ufam jego ustawieniu
Bo kto tu ma dzielic pilki Raul przeciez on ma biegac w kazdym kieunku i chyba zwracac na siebie uwage :haha: nie wiem czy w tym momencie nie lepiej skorzystac z uslug Jimmiego Jumpa :wink: chlopak takze potrafi zwracac na siebie uwage i pewnie by rozkojarzyl obroncow.
Albelda, fajnie tylko jakos nie mam przekonania Senna wiadomo czysta defensywa i pozostaje Cesc.... tylko to jest wszystko srodek a boki co :?: postawia znaki Joaquin Reyes czy Luis Garcia? Majac tak mocnych szybkich skrzydlowych glupota by bylo grac jedynie srodkiem, widzialez poprzedni mecz Francjii 1-0 z Meksykiem gdzie grano podobnie? i po prawej biegal Vieira czysta kompromitacja :(
Ja wiem ze ty "el nino" najchetniej wstawilbys Baraje ale to oddzielny temat :zwała:
Ostatnio zmieniony 01 cze 2006, 17:58 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”