fanCFC pisze:Odbijałby
fanCFC pisze:nietrafi
Pisz w Wordzie i wklejaj na forum.
ATI pisze:Riquelme zapewne w jego obecnym wieku ciężko już będzie przystosować się do zmiany gry. Byłby on nam przydatny tak samo jak Scholes... Rolling Eyes
I tutaj mamy podobne zdanie. Zarówno Riquelme jak i Scholes ( nie ujmując ani jednemu, ani drugiemu ) to piłkarze wypalający się. Zaraz pewnie mnie zlinczuje jakiś fanatyk jak Jarzyna czy inny Cloner, ale taka jest prawda. Riquelme w Villareal jest super, ale nie biega. Na Wyspach zaś, jak ktoś nie jest przygotowany motorycznie, nie osiągnie nic.
Arsenal przyzwyczaił nas jednak ostatnio do zajmowania wyższych lokat. Osobiście bardziej podobała mi się gra Arsenalu za Vieiry niż teraz
Na oficjalnej stronie Manu ogłoszono zainteresowanie właśnie Francuzem. Według mnie, Vieira to taki piłkarz na uzupełnienie luki po Irlandczyku Keane. Strzał w 10, pomimo wiekowości.
ATI pisze:„Manchester United także jest zainteresowany, ale wyrażają w tym wszystkim więcej grzeczności i delikatności."
jak będziemy wchodzić w tyłki z wazelinką, daleko nie zajdziemy. Chelsea jest konkretna pod tym względem. Już nie chodzi tu o pieniądze, bo nam też ich nie brakuje. Mourinho mówi Szewa i ma Szewe, mowi Ballack i ma Ballacka, Manu mówią ,, Ty Ty i Ty też" a ... jak już wspomniałem wyrzucają lekarza, a doradca finansowy odchodzi zakładając swoją firmę. Dokładnie ATI - Pożal się Boże.
ATI pisze:Obym jednak się mylił Wink
Obyś się mylił i to grubo.