Manchester United (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 02 cze 2006, 17:24

Tymczasem Wayne Rooney trenował dziś wraz ze swoimi kolegami z reprezentacji już z większym obciążeniem. Roo kopał już piłkę obiema nogami co jest bardzo dobrą informacją przed zbliżającym się prześwietleniem stopy.

Jednak z innej beczki... Już od jakiegoś czasu na oficjalnej stronie Diabłów w spekulacjach transferowych widnieje Tomasz Kuszczak :D . Jest to informacja podana przez Sunday Mirror czyli na pewno bardziej wiarygodny piśmiak, aniżeli the Sun. Jedynie kwota transferu wydaję się być duża po napisane jest 5 mln funtów :roll: .

Jako ciekawostkę podam dzisiejszą wypowiedź Tomka Kuszczaka na czacie z kibicami. Romowa była prowadzona na wp.pl

Tomasz_Kuszczak: Na pewno przejście do takiego klubu jak Manchester United byłoby dla mnie życiowym krokiem, mógłbym trenować z najlepszymi piłkarzami na świecie, to bardzo by mi pomogło w dalszym rozwoju, piłkarskim oczywiście. Nie zaprzeczam i nie potwierdzam.
Ostatni sezon uważam za jeden z najlepszych sezonów, trener Brian Robson dał mi szansę do gry i to było kluczem do powołania mnie do reprezentacji. Mam jeszcze jeden rok kontraktu, więc jak będzie trzeba, to go wypełnię.

Z reguły, gdy coś jest nieprawdą piłkarze natychmiast to dementują.

Wróć do „Anglia”