Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 02 cze 2006, 18:49

Trudno sie nie zdzodzić z tym co piszesz na temat Fabio. Bo on to może poukładać raz, dwa - sprowadzi obronców którzy będą mu coś gwarantowali. Obojętnie na wiek bo chyba każdy fan Calcio wie jaka metarfoze przeszedł Fabio Canavaro. A ile ma lat 33 ? Ramos może sie przy nim [Capello nie Cannie:P] tylko uczyć gry w defensywie. Ja jestem daleki od twierdzenie że Fabio Capello to mistrz cattenacio i schematów. Bo wiemy jak grały jego kluby. Juventus gra bardzo schematycznie - ale to mi. dla tego że wszystko co może pokazać z "magii" opiera sie na Szwedzie i rajdach Mauro Camoranesiego do lini. To za mało w dzisiejsze piłce. No trudno by wiekowy Nedved ciągną gra na flance zwłaszcza że obok ma dwóch DM. Każdy trener dla tym co ma. Dla tego mi. nasza wcześniejsza rozmowa że to trener powinien wybrać graczy. By mógł sobie wybrać gracz zdolnych grać 4-3-3 czy 4-4-2. Capello w Milanie, Realu i Romie pokazał że nie jest zwolenikim tylko schematów. Bo pamietamy jak te kluby grały. Ale w każdym z nich był "ktoś" kto ciagna ta gre na takim poziomie. Juventus nie ma takiego gracza jak np. Totti. Fabio teraz mają do dyspozycji wolna reke i gotówke może nadal grać dwója DM ale przy modnym w La Liga 4-2-3-1 - i pewnie "rzemieśników" :wink: sprowadził by odpowiednich to takie gry której oczekuja socios.

Eriksson ? No jak dla mnie słaby trener. Masz racja co to Szweda. Możliwe że jest łaczony przez cukrowanie Becksa - ale on też może pociągnąc za sobą transfery, nie wiem czy zauwazyłeś ale ostatnie gwiazdy Beckham, Robinho przychodziły w pakiecie z trenerem :wink:

Aha czyli Rambo ma paszport - Diogo też ? Z trójki - Robinho, Bestia, Cicinho - nikt sie nie szykuje do "wyjazdu" :roll: Łaczonych z Real jest z 3 nowych Canarinhos - Alves - Kaka - Adriano. Jest jeszcze Emerson ale on ma już chyba papier. Może odejdzie Roberto Carlos [pyta Chelsea] Może Ronaldo odejdzie ale oni mają paszpoty, wiec nic to nie daje. Będzie ciekawie :)

Na temat Kaki nic nie pisz bo jeszcze coś "wykraczesz" a ja już nie wytrzymam wtedy dwóch osłabien :evil: nawet w "najgorszych snach" nie przewidywałem takiego początku mercato. Teraz czas na masz ruch :] I to mnie pociesza ...

Trzeba też pamietać o nie jakim Rafaellu Sobisie :roll: ponoc może mieć wejście w europe jak Kaka' i jest pożądany przez czołowe kluby choć narazie coś cicho...

Wróć do „Hiszpania”