Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 03 cze 2006, 12:56

wiesz,mysle ze cos jest na rzeczy z tą frustracją-tak!jestem potężnie sfrustrowany przede wszystkim dwoma rzeczami:
1.decyzje Janasa...
piszesz o tym ze Ci sami gracze...otoz nie Ci sami...gracze ktorzy tworzyli KRĘGOSŁUP druzyny-Dudek,Franek siedzą w domu...w niejasnych okolicznościach w dodatku...cos jest na rzeczy a im dluzej czytam wiesci z polskiego obozu tym wiekszym staje sie zwolennikiem spiskowej teorii dziejw bo oto czytam o Gorawskim,któremu lekarze z Instytutu Kardiologii w Berlinie zakomunikowali ze z takim serduchem moze nawet Mt.Everest zdobywac...w Polsce lekarze PZPN stwierdzili ze ma powazna wade w ukl.krazenia i nie moze jechac na mundial...cos brzydko pachnie,szczegolnie ze nie widzialem jeszcze na ten temat zbyt wielu info.. :/
2.postawa naszych grajków...
mowisz ze widziales tam zaangazowanie?no coz..dochodzimy do momentu kiedy nasza dyskusja,skadinad bardzo ciekawa,musi sie zakonczyc-bo ja po prostu nie wyperswaduje Ci tego co widziales,podobnie jak ty nie przekonasz mnie ze kibice na Śląskim wqrwili sie nieslusznie i tylko z powodu wyniku...no coz,moze z Olsztyna widac lepiej?
pozdrawiam...

Wróć do „Polska”