Reprezentacja Hiszpanii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 cze 2006, 14:02

RzuR pisze:oj Krzysiu:)kącik nocnych marków nie sluzy ja widze wyostrzeniu Twej percepcji:)ja wiem ze milosc do klubu bywa zaslepiajaca(bo Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzem,Buffon jest najlepszym bramkarzem Wink ) ale moznaby wymienic z 5ciu solidniejszych w tej chwili na swiecie lekką rąsią..Smile
Abstrahujac juz od mojej antypatii do Juventusu ( :smile2: ), to uwazam dwojke Buffon Iker za najlepsza na swiecie. Albo inaczej - Buffon w swojej formie moze sie jedynie z Ikerem rownac :P Nie wiem czy ogladasz lige hiszpanska, ale moge Ci zagwarantowac, ze w tym sezonie Iker zdobyl dla Realu wiecej punktow niz Ronaldo, Robinho i Zizou razem wzieci ;) Wiem, ze to ze gra w Realu podnosi jego wartosc w moich oczach, ale podejrzewam, ze nawet gdyby w nim nie gral to nadal bylby najlepszy ;)

RzuR pisze:no bo Raul nie gra nic od pół roku(absolutnie nie jest to jego wina czy slabsza forma-przezyl najdulsza kontuzje w karierze)
Tak sie sklada, ze Raul to nic nie gra od jakichs 2-3 lat ;) Nic jak na niego i jego mozliwosci oczywiscie ;) Torres jest mlodzianem, bez doswiadczenia praktycznie, to samo Villa. Ale tak jak mowilem - maja niesamowicie mocna druga linie i w razie klopotow z typowymi napadziorami, moga spokojnie przejsc do 4-2-3-1, z Joaquinem, Garcia czy Reyesem po bokach i tak jakby wtedy sila ataku sie moze rozlozyc ;)

Wróć do „Hiszpania”