Mamusiu, czy ja jestem dziwny?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 04 cze 2006, 20:26

No to wszyscy jesteśmy podobni... :lol: Mi też dosyć często zdarzało się spojrzeć na zegarek równo o 22:22 (o 11:11, to ja jeszcze śpie :P ) Do tego zawsze nastawiam budzenie na dwóch różnich zegarkach (budzik i w komórce). Jeden 'alarm' nigdy mnie nie zbudzi, ostatnio biegłem na uczelnie, bo wstałem poł godziny przed egzaminem i zbudził mnie sms od kolegi :lol: Zasypiam tylko przy muzyce i kilka razy sprawdzam, czy nastawiłem oba zegarki :P Jeden 15min po drugim ;) Do szkoły chodziłem zawsze tą samą drogą, podobnie teraz na uczelnie. Drzwi w pokoju muszą być zawsze zamknięte.
Komórka w prawej kieszeni spodni, lub w lewej, wewnętrznej kurtki (kiedy jest zimno :P ) W kieszeni nie może znajdować się nic oprócz komórki :!: No i zawsze muszę ją mieć przy sobie i zawsze muszę mieć coś na koncie (taki mały fetysz :lol: przynajmniej grosz, na puszczenie sygnału :P ). Z lewej strony husteczki... podobnie jak telefon- zawsze przy sobie :P Kasa w tylnej kieszeni. Dokumentów nigdy w niej nie noszę.
Oczywiście codziennie muszę sprawdzić pocztę i czy nikt nie pisał na tlena :P
Aha i NIGDY nie zostawiam podniesionej deski w klozecie :roll: tak tak :P

Wróć do „Hyde Park”