Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Milczek » 05 cze 2006, 17:51

Adas07 pisze:Nie rozsmieszaj mnie...myslisz ze kto jest bogatszym klubem?MU czy Lyon?Co z tego ze ma 50 mln skoro ManU jest w stanie (choc tego nie zrobi)wydac wiecej na transfery pilkarzy.Jeszcze do tego dostali 12 mln funtow za transfer Mikela wiec kase bez watpienia maja tylko wlasnie nie wiem na co czekaja?Zeby po mistrzostwach ceny pilkarzy wzrosly... W kazdym badz razie wierze ze odpowiednio sie wzmocnia by w przyszlym sezonie rywalizowac o Mistrzostwo Anglii
Czasy Manchester'u jako najbogatszego klubu świata się skończyły. Jak to już pisali Twoi koledzy Jest dług, który trzeba spłacać. Zresztą nawet jeśliby mieli te pieniądze to i tak wątpie, żeby Ferguson zdecydował się wydać wiecej niż 20 mln euro bo jak wiemy nigdy nie szastał pieniędzmi.

Teraz coś z innej beczki... MU opuścił bardzo utalentowany piłkarz niemieckiej młodzieżówki Markus Neumayr, Piłkarz zasilił ekipe Duisburga. Nie wiem czemu pozbywają się utalentowanych piłkarz. Chyba, że wolą za grube pieniądze kupować. Kilka razy widzałem chłopaka w drużynie U21 i całkiem nieźle się prezentował. A jego pensja pewnie aż tak nie obciązała budżetu Czerwonych Diabłów :? . W sumie lepiej dla Bundesligii(tylko szkoda, że drugiej), że będzie w niej występował, aczkolwiek w Manchesterze miałby lepsze warunki do rozwoju.

Wróć do „Anglia”