Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 05 cze 2006, 21:27

Jutrzejszego meczu z Dolną Saksonią nie będzie w TV. W ostatniej chwili utajnił go trener Janas.
Michał Listkiewicz pisze:Tak zdecydował trener i musimy to respektować. Przepraszamy kibiców, ale czasem i przedstawienia teatralne są odwoływane z powodu choroby aktora.
W tym przypadku zdaje się zachorował reżyser. Ogólnie jestem przeciwny takim magicznym zagrywkom, bo nie mają wpływu na przyszłą grę. No chyba, że faktycznie, możemy sprawić jakąś niespodziankę taktyczną... ale skoro aż trzeba utajniać cały mecz, to śmiem twierdzić, ze nagłe, szokujące zmiany teraz nie sa chyba wskazane :roll:. Jest też opcja, że to dla samopoczucia reprezentantów... też idiotyczny pomysł, nie będą wstanie wytrzymać presji kibiców podczas sparingu w Niemczech z Saksonią :|?
Prezes Listkiewicz ujawnił swoją ostatnią wypłatę: - Dostałem... 80 zł! Resztę potrącono mi za bilety na mistrzostwa świata. Dla synów, żony, teściowej...

Ciekawe, co na to tysiące polskich kibiców, którzy bezskutecznie starali się kupić w PZPN bilety na mundial
Powinni mu potrącić z pensji te 400 tys. kary dla PZPN i Canal+, może miałby odpowiedniejszy humor :lol:.

Wróć do „Polska”