Asteniu pisze:A widzisz nie wiedzialem Wink Ale juz teraz strona ta dziala nie tylko na Atletico.boo.pl ale rowniez jako Atletico.pl .
wiem, wiem. Staram sie jak najwiecej psac na naszej stronie, dzisiaj raczej napisze cos na wieczor.
Troche zszedlem z tematu
W ostatnich dniach Atletico dokonało wiele wzmocnień, nie sądze żeby kolejny sezon był tak nie udany jak 2005/06. Wszystko zależy od trenera, Javiera Aguirre który ma już doświadczenie w trenowaniu drużyn La Liga. Kibice Atletico pokochali swojego nowego piłkarza którym jest S. Aguero. Argentyńczyk spędzil w Madrycie niespełna trzy dni a kibice już czekaja na jego pierwszy wystep, ja z reszta tez. Atletico stracilo duza kwotepieniedzy na transfery, jednak nadal pieniadze im sie nie koncza.As i Marca spekuluja o tym ze Atletico chce kupic kolejnych pilakrzy ktorym jest S. Milosevic.
EDIT:
Na celowniku Atletico pojawił się obrońca Benfici i Brazylii - Luisao. Drużyna ze stolicy Portugalii chce za tego piłkarza przynajmniej 18 mln euro. Zobaczymy czy Atletico skusi się na jego transfer, klub z Madrytu wydał już sporą sumę na transfery, zobaczymy czy ten tez zrealizują.
To nie wszystkie wiadomości transferowe z obozu Atletico.
Atletico Madryt chce przedłużyć kontrakt z Fernando Torresem do 2009 roku, jego dotychczasowy transfer obowiązuje go do 2008 roku. Los Colchoneros zakupili nie dawno młodego reprezentanta Hiszpani do lat 19 - Miguela de las Cuevasa. Piłkarz ten obecnie był piłkarzem Herculesa Alicante. Piłkarz ten uznawany jest za jednego z najbardziej utalnetowanych zawodników w Hiszpanii. Jego pozyskaniem zainteresowali byli również przedstawiciele Valencii, Sevilli, Realu Saragossa oraz Barcelony.
Hercules za swojego zawodnika otrzyma 300 tysięcy euro. Taka klauzula odstępnego była zapisana w kontrakcie zawodnika.