Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 cze 2006, 23:37

fieldy pisze:Ja rozumiem, ze nie musi znać wymowy nazwisk wszytskich piłkarzy
A ja tego nie rozumiem, bo wg mnie jak nie wie jak się wymawia dane nazwisko to mógłby się kogoś obeznanego zapytać. :roll:

Szpaka choć robi wiele błędów to mimo wszystko od czasu do czasu lubię posłuchać a głównie za głos, którym potrafi wciągnąć w oglądanie meczu. Zawsze w meczach z jego udziałem mam nadzieję że nie będzie miał żadnych wpadek i czasem nawet mi robi się głupio jak go słucham :roll: Jednak bardziej od komentarza próbuje się skupic na grze piłkarzy niż oglądać mecz z jego komentarzem tylko po to aby wyszukiwać jego potknięcia. Wolę słuchac Szpaka niż jakiegoś Jasinę (chyba o niego mi chodzi) który wg mnie nie dostał daru w postaci orginalnego głosu świetnie nadającgo się do mediów, a to powoduje że nie potrafi mnie wciągnąć w swój komentarz.

PS Z polskich komentatorów i ekspertów to nie cierpię byłego siatkarza Marcina Prusa, którego komentarz doprowadza mnie do :heft: i nieraz zdażyło mi się wyłączać głos w TV gdy on komentował mecz. Ba wysyłałem nawet emaile do TVP3 aby nie komentował bezpośrednio meczów, tylko wymądrzał sie w przerwie jak już musi występować.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”