Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 cze 2006, 19:30

Pamietam jak Zdenek mówił o tym że kibiców Juve, teraz jak by obją stery po Capello to chyba był by Hit mercato. Mało prawdopodobne ale jak prasa pyta czy przyją by taka oferte czy wcześniej były spekulacje to może coś jest na rzeczy :P Pamietamy stosunek Fabio to Starej Damy a teraz kto o tym pamięta ? choc wśród fanów Juve nie każdy z nim sympatyzuje :roll:

Lakier ma racje że nie ma co porównywac Manio i Roberto. Obaj byli światnymi pikarzami ale teraz to inna bajka. Donadoni może nie osiągna mega sukcesu z Livorno [mi. przez prezydenta :roll:] ale jak Lakier zauważył oni nie mają w składzie gwiazd grali fajna piłke i to przynosiło efekty. Zreszta widać to po wynikach. Donadoni odszedł po dwóch remisach ? [wczesniej chyba 6 wygranych] przyszedł Carlo Mazzone i Livrono nie wygrało 9 kolejnych spotkań :!: z czego chyba 8 przegrało...

Na pewno Roberto Donadoni to ciekawa propozycja. Teraz moda na młodych trenerów którzy wnosza coś nowego. Jednak coś mi mówi że jak nastąpi zmiana w Juve to Fabio zastąpi Walter Novellino - już nie taki młody ale też świetny trener. On sam bedzie chciał skorzystać bo jak napisałem mimo kłopotów nie jeden nie odmówi... Gra zawsze 4-4-2 jak Juve wiec dużo zmian by nie było w taktyce. Pewnie Tifosi by go poparli bo u niego "10" gra zawsze pierwsze skrzypce :wink: Flacchi to nie Del Piero nie ten rozmiar kapelusza. Ale też wód dla swoich kibiców.

Wróć do „Włochy”