Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 08 cze 2006, 17:49

Ja znowu zupełnie z kolegą Robsonem91 sie nie zgadzam. Beckham odszedł bo chciał, kłotnia wg mnie to był tylko pretekst do odejscia, on chciał byc popularny, znany na całym swiecie, a Real sprzyjał temu bardziej niz Manchester. Pozatym po odejsciu z MU grał znacznie słabiej, a juz pod koniec kariery na Old Trafford widac było wyrazny spadek formy.

Utrata Keano była konieczna, trzeba przeciez przebudowac zespół. Jedyne co budzi wątpliwosci to nagała decyzja, teraz był mecz pozegnalny i wszystko jest wmiare uporządkowane.

Jedynie decyzja co do Staama wg mnie była błędna.

Na to co bedzie z Ruudem trzeba jeszcze poczekac, chociaz on i tak pewnie by sie nie mogł pogodzi z byciem rezerwowym. Poza tym takie decyzje moze tez wymuszac nowy zarząd. Fundusze na transfery sa ograniczone, a trzeba przebudowac pomoc. To jest tak naprawde ostatni moment by sprzedac Ruuda za jakiekolwiek pieniądze.

Ferguson nigdy nie był dobrym taktykiem, zawsze pomagali mu w tym asystenci. Troche podobnie jak np. Rijkard. Terazm mamy Queiroza i prędzej jego bym wymienił niz Fergusona bo goscia nie trawie.

A jesli wam tak spieszno do zmiany trenera to spójrzcie na sytuacje Interu i Realu. Zmieniaja trenerów jak rękawiczki i mimo ze co roku wydaja grubą kase na transfery efektów nie ma. Inter od 16 lat nic zdobył. Real jest chyba w jeszcze większym dołku niz my. Ratują ich jeszcze pieniądze, a my juz nawet pieniędzy nie mamy. Ciezko jest trafic na odpowiedniego trenera. Ja mysle ze najepiej bedzie dla nas jesli Ferguson zostanie. W tej druzynie juz cos sie dzieje. Ja juz widze ze wszysko idze w dobrą strone i kształtuej sie druzyna na lata. Brakuje najwyzej jednego lub dwóch zawodników w pomocy i skład bedzie kompletny.

Wróć do „Anglia”