Tenis

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 11 cze 2006, 15:37

Agnieszka Radwańska wygrała drugi w swojej karierze juniorski turniej wielkoszlemowy.
Rosnie nam wielki talent :lol: Tylko mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie tak jak z Grzybowska i Olsza, ktore takze poczatkowo radzily sobie swietnie wśrod juniorek i byly okrzykniete nie tylko w Polsce wielkimi talentami, a jak to sie skonczylo :arrow: Kontuzje i koniec kariery, Magde przynjamniej mozna poogladac w TV :twisted: Co do Radwanskiej pokazała, ze jest bardzo wszechstronna i od zwyciestwa w Wimbledonie polepszyla bardzo zagrywkę, wtedy byla w tym elemencie bardzo słaba.... Teraz wygrana kolejnego Wielkiego Szlema wsrod juniorek stawia ja wsród jednych z najwiekszych talentow wsrod kobiecego tenisa, zobaczymy jak sie rozwinie :wink: Trzeba takze przypomniec ze doszla do finalu debla, gdzie niestety przegrala, zreszta w Wimbledonie takze ze swoja siostra daleko zaszla, czyli ma swietne przygotowanie fizyczne i mysle ze juz niedlugo bedzie nr. 1 w Polskim, kobiecym tenisie :!: Ale mam nadzieje ze niedlugo zawita wsrod seniorek bo wsrod juniorek zaczyna byc nie do pokonania :!:

Jak narazie Federer - Nadal 4-0 z dwoma przelamaniami Federera, ale Nadal sie zbiera(i niech sie zbiera) :lol: juz sie boje o kupon

Wróć do „Inne sporty”