Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 cze 2006, 20:09

Baraneq a jak chciałbym zauważyć że to nie temat - Swój klub :wink:

Brylancik no tak były czy nawet są jakieś plotki na temat Ricardo tak jak napisałem. Mało prawdopodobne od trzech okien mercato jest łączony z Milanem jako następca Maldiniego obrońca Barcy Carles Puyol - fantastyczny obrońca i fantastyczna plotka. Real ma wiecej szans na Ricardo niż Milan by pozyskać Tarzana [bo one sa zerowe] ale pamiętaj że na mocy prawa Gallas może wykupić swoja umowe. A jak pisała nie dawno Włoska prasa cytując jego słowa on już wybrał - przeszedł nawet testy medyczne w Milanie. Za póżno Jose zaczą działać...

Bo Gallas chciał ok. 4 milionów już teraz i nową umowe z Chelsea. Ale Mourinho odmówił a Milan zgodził sie odrazu. Teraz Mourinho daje wiece bo chyba nawet 5 milionów za sezon... Ale Gallas mówi "za póżno". Sądziłem że coś wiecej dla nich znacze... Rozumiesz ? Ricardo zatrzyma bo on ma umowe. Jeszcze chyba 3 lata. A gdy Gallas się zwrócił do klubu o nowa umowe nie chciali gadać. Gdy zaczą o niego pytać Milan i Juve Chelsea zareagowała - ale teraz prawo transferowe jest po stronie Williama.

A ja sądze że chyba bardzie ewentualny transfer Ricardo Carvalho do Real nie zalezy od decyzji Roberto Carlosa a właśnie Gallasa. Jose nie straci dwóch tak ważnych elementów swojej układanki. A może nie straci żadnej ?

Wróć do „Hiszpania”