lubiani nielubiani

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 12 cze 2006, 11:31

A więc tak:

Zawodnicy:

1. Vicente - mój ulubiony piłkarz :) Cenię go za grę przemyślaną, z odrobiną taktyki i dryblingów.

2. Van Der Vaart - lubię go trochę mniej od Vicente, ale za to samo ;)

3. Mascherano - jest młody, dobry i ma klasę chłopak. JUż niedługo może być większą gwiazdą niż jest aktualnie ;)

Nie lubię:

1. Ballack - nie lubię go za całokształt, jest dobry, co trzeba mu przyznać, ale nie lubię jak gra. Jest hamski, często fauluje i zagra z nami w środę :(

2. Ronaldo - chodzi o Brazylijczyka, nie lubię go bo strzela dużo goli, często ma kontuzje, i głupio się cieszy :D. A poza tym ma zawse głupią fryzurę

3. Drogba - kolejny piłkarz, który jest dobry, ale którego także nie lubie ;) Stzela dużo goli, ale mało współpracuje z kolegami. Częściej się ,,kiwa" niż ładnie odgrywa do partnerów. Taki boiskowy ,,samolub".

Kluby:

1. Lech Poznań - oczyście, ukochany Lech. ;) Mój ulubiony klub od zawsze. Mieszkam nie daleko Poznania i to właśnie z tego powodu im kibicuję. Od czasu, do czasu jeżdze na mecze, co daje mi wiele satysfakcji ;)

2. Watford - lubię ten zespół nawet nie wiem za co ;) Lubię kilku piłkarzy z tego zespołu, a także dlatego że zawsze chciałem kibicować jakiemuś zespołowi z 1 Ligi Angielskiej.

3. AZ Alkmaar - za to, że grają widowiskową piłkę, za to że mają dobrych piłkarzy, i za to że zawsze oglądam ich mecze na Polsacie Sport ;) Szkoda tylko, że nie zagrają w LM ;/

Nie lubię:

1. Real Madyt - za całokształt. Najbardziej znienawidzony przeze mnie klub :)

2. Bayern Monachium - tak samo jak wyżej

3. Wisła Kraków - jak wyżej, tylko że z polskiej ligi. Chyba nikt się nie obrazi jeżeli ich nie będę lubił?:)

Wróć do „Wracając Do Meritum”