MŚ 2006: Grupa A - Ekwador, Kostaryka, Niemcy, Polska

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 13 cze 2006, 19:51

Gomez pisze:ja jestem bardzo ciekawy, czy przy tych dwoch strzalach Wanchope'a Lehmann byl calkowicie bezradny Idea
Jak podał całkowicie niezależny Radziecki Instytut Badań Nad Bronią Dalekiego Zasięgu, usytuowany gdzieś na bezkresnych połaciach syberyjskiej tundry, Lehmann przy iście diabelskiej dawce szczęścia mógł "jak to się mówi w żargonie piłkarskim" :lol: wyjąć obie piłki..ale w pojedynku ze starym wyjadaczem piłkarskich muraw Wanchopem był w gorszej sytuacji..
A dysputa o wyższości jednego bramkarza nad drugim prowadzi do tego, że ktoś w pewnym momencie odkryje(albo już to zrobił :roll: ), że tyle argumentów za każdym z w/w golkiperów, co luk prawnych w polskiej kontytucji, więc dysputa ta jest po troszę jałowa :roll: ..ja osobiście obstaje za bramkarzem Kanonierów, którego ostatni sezon był w pełni udany..no może do pełnego szczęścia brakowało chyba tylko pewnego zwycięstwa, pewnego majowego wieczoru...przez jeszcze jakiś czas na Lehmanna będe patrzył przez pryzmat wina, produkcji zagranicznej..im starsze, tym lepsze..ale w tym jednym przypadku nieuniknione jest zepsucie tego niepowtażalnego smaku..za czas jakiś bliżej nieokreślony będzie trzeba dokonać odkorkowania tego napoju, żeby zostały po nim jak najbardziej dobre wrażenia smakowe....myślę, że jeszcze jeden sezon może 'postać' albo jak kto woli 'poleżeć' ;) ale teraz dla mnie Jens jest w lepszej formie niż Oliver, więc nie dziwi mnie decyzja el Treneiro w tej sytuacji..
Pozdrawiam..

Wróć do „Piłka nożna na świecie”