Nie grał kiepsko, ale ja spodziwałem sie więcej po jego grze. Dementuje także, że nie oczekiwałem gry kosmicznej, jedynie co najwyżej kilka (2-3)podan otwierających kolega droge do bramki. Nigdzie nie napisałem o fatalnej grze. Zagrał bardzo poprawnie. W porównaniu do Adriano i Ronaldo zagrał nawet wielki mecz.Niggaz pisze:Tak, ale wszyscy Ci którzy będą go oceniali właśnie tak (jak nie zagrał kosmicznie to zagrał kiepsko) robią błąd. Dlatego to nie jest żadne wytłumaczenia. To, że daną postawę przejawia wiele osób nie oznacza, że ta postawa jest poprawna.
Trzeba też wziąc poprawkę na bardzo dobra postawe Chorwatów
Tak, bo jeśli ktos bije lepiej rzuty wolne to powinien je uderzać. Podobna jest sytuacja z Larssonem ze Szwecji. Odrazu zaznaczam nie odczuwam żadnej antypatii do Barcy. Z tego co się orientuje Svensson lepiej strzela z wolnych. I jeszcze zazanczam, że w chodzi mi wyłacznie o strzały bezpośrednio na bramkę, nie wrzutki itp.Niggaz pisze:Skrytykowałeś go natomiat za to, że się pcha do rzutów wolnych przy czym dzisiaj się do nich jakoś specjalnie nie pchał