Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 cze 2006, 0:24

Babel pisze:Nie grał kiepsko, ale ja spodziwałem sie więcej po jego grze. Dementuje także, że nie oczekiwałem gry kosmicznej, jedynie co najwyżej kilka podan otwierających kolega droge do bramki. Nigdzie nie napisałem o fatalnej grze. Zagrał bardzo poprawnie. W porównaniu do Adriano i Ronaldo zagrał nawet wielki mecz.
Trzeba też wziąc poprawkę na bardzo dobra postawe Chorwatów
No dobra. Ta kwestia chyba zamknięta już.
Babel pisze:Tak, bo jeśli ktos bije lepiej rzuty wolne to powinien je uderzać. Podobna jest sytuacja z Larssonem ze Szwecji. Odrazu zaznaczam nie odczuwam żadnej antypatii do Barcy. Z tego co się orientuje Svensson lepiej strzela z wolnych. I jeszcze zazanczam, że w chodzi mi wyłacznie o strzały bezpośrednio na bramkę, nie wrzutki itp.
Zgadzam się i sam jestem wściekły kiedy Dinho uderza wszystkie wolne w Barcelonie mimo, że szanse mogą dostać Deco, Marquez, Gio, van Bommel, Eto'o czy ktoś inny :shock:
Ty jednak skrytykowałeś go za to, że dzisiaj pchał się do wolnych a to nie jest prawda :P Nie pchał się do wolnych. Jeden wykonał źle. Jeden dobrze. Co innego gdyby usilnie starał się uderzyć kilka razy, ale tak nie było.

A Henka w Szwecji za dużo wolnych nie wykonuje. Czasem tak. Niedawno nawet trafił z wolnego ładnie.

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”