Manchester United (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 14 cze 2006, 18:35

Morrow ja właśnie byłem zły, że United wykazuje się grzecznością jeśli chodzi o transfery :roll: A napisałem, że byłem ponieważ Papa Diouf - prezes Marsylii zdenerwował się właśnie na "agresywnego" Aulas'a i powiedział, że Ribery będzie grał w każdym klubie, ale nie w Lyonie :twisted: . Szacunek dla niego.

Tymczasem już w sobotę pojawiła się informacja, że Carrick jest jedną nogą na Old Trafford. Zarząd Tottenhamu szybko jednak wydał oświadczenie, że odrzucił 10 milionową ofertę. Ponoć jednak w poniedziałek Czerwone Diabły złożyły ofertę w wysokości 15 mln funtów za młodego Anglika. Od tej pory w Tottenhamie jedynie Jol jest przeciwnikiem tego transferu. Dlatego miejmy nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

Pewnie pojawią się głosy, że 15 mln za Carrick'a to jest za dużo. Według mnie nie... Ale niech nasz zarząd da nawet za niego 30 baniek. Bo jak tak dalej będziemy patrzyć na ekonomię to z United zrobi się już jedna wielka kiła. Pozatym chyba lepiej wydać kasę, żeby następnie po sukcesach się zwróciła, a niżeli nie wydawać, a zarazem mniej zarabiać z powodu braku sukcesów.

Wróć do „Anglia”