Manchester United (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 15 cze 2006, 14:01

Heh... Manumef ja też mam często urazy nacjonalistyczne szczególnie Włosi czy Niemcy... :roll: :wink: Ale Carlo Ancelotii pokazał w Milanie, że potrafi ustawić zespół grający ładnie dla oka w piłkę. On by mógł zostać właśnie destruktorom Jose Mourinho (Carlo Ancelotii). Co do transferów oczywiście jestem za kupnem Torresa, Ribery'ego (koniecznie szkrzydłowy) Francuz grywa również jako ofensywny pomocnik, no i do tego 2 środkowych. Bardzo by mi się podobał angielski duet Nolan/Carrick :) Ale inni też są mile widziani. Fergie po prostu musi kupić kompletny środek pomocy nawet z rezerwami jak Petit. Ja osobiście z chęcią bym widział Aldo Duschera w trykocie United. Według mojej subiektywnej oceny jest to piłkarz bardzo nie doceniany. Ma problem w La Corunie ze względu na konflikt z managerem, więc w meczach z reguły wchodził z ławy. Aldo charakterem i sposobem gry bardzo przypomina Rino Gattuso. No i wystarczy spojrzeć na jego statystkyki, a dokładniej ilość asyst i skuteczność gry w destrukcji. No ale to moje zdanie :P .

Pozatym co do trenerów to tyle dobrze, że każdy chce trenować Czerwone Diabły. No i również angielscy piłkarze w przeciwieństwie do zagranicznych wręcz snią o grze dla United :D .

Aha i Suazo jednak nie przeszedł do Milanu, to była plota :roll: .

Wróć do „Anglia”