MŚ 2006: Grupa B - Anglia, Paragwaj, TiT, Szwecja

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 15 cze 2006, 20:05

czeher pisze:Fieldy miales racje nie potrzebnie na to zagralem
ja przeważnie mam rację, nie potrzebne ryzyko, choc Anglikom udało się wyggrac i obronną reką wyszli nawet ci co handicap dali T&T :D
Nawet szczęście anglikom sprzyjało i nie stracili gola w końcówce, bardzo ciekawy mec by tak BTW :P
Anglia tak jak Niemcy, nie zachwycaja ale maja na koncie po 6 pkt.
Lampard wchodzi przebojem do mojego rankingu najwiekszych partaczy :D ładnie dziś tych okazji namarnował.
Lennon - dobra zmiana, Roo - słabo, ale nie ma się co dziwić, można się jedynie zdziwić, ze zagrał w ogóle, w takiej dyspozycji,
T&T bardzo dobrze grało, nie dosyc, ze wymiatali [do czasu] w obronie, to w ataku tez kilka razy zaimonowali, brakowało zimnej krwi by pokonać słabego Robinsona.
Liczę teraz na remis Szwedów [coby kupon wszedł :P] i T&T bedzie miał szanse na wyjście z grupy :P bo zasługują
ATI pisze:Reprezentanci Albionu znów bez większego wysiłku przebrnęli przez kolejnego rywala, t
lol, złote usta wszechczasów :D bez większego wysiłku :rotfl2: :rotfl4: :roftl3: :lol2: :smile2: :hardkor:
ATI pisze:Oczywiście cieszy powrót Rooney'a do gry. Pokazał się dziś z dobrej strony, zdecydowanie pociągnął grę angielskiego zespołu,
kolejna nominjacja :shock:
Ostatnio zmieniony 15 cze 2006, 20:07 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”