Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 17 cze 2006, 9:02

No ten Dolha bedzie walczyl o miejsce w skladzie z Pawelkiem ;) Mariusz wcale taki slaby nie jest, wiec Rumun bedzie musial pokazacv niezle umiejetnosci. Byl on kapitanem druzyny wiec umie pokrzyczec na kolegow ;) Warunki tez imponujace, prawie 2 metry wzrostu ;) To juz 4 transfer Wisly, a Petrescu mowil ze po mistrzostwach sprowadzi jeszcze 2-3 pilkarzy. Jak na razie mamy z nowych bramkarza Dolhe, obroncow Thwaite`a i Clebera oraz napastnika Radovanovicia :) No ciekawie nam sie rysuje obraz Wiselki w nowym sezonie :) Linia defensywna bedzie bardzo silna, bo jest nowy bramkarz, 2 bowych srodkowych obroncow, na bokach mamy Baszcza, ktory mam nadzieje ze zostanie i Dudke na lewej ktory z wiekiem sie rozwija. W obwodzie jest jeszcze Klos i Glowacki, wiec jesli pozostale kluby nie przeprowadza szokujacych transferow to my bedziemy miec najsilniejsza linie defensywna ;) Nie mamy nikogo nowego w pomocy, ale prawa strona Blaszczykowski jest ok. Srodek Sobolewski tez. Marzy mi sie nowy srodkowy pomocnik w parze do Sobola i lewy skrzydlowy bo Zienczuk juz traci swoja szybkosc ktora w Lechu mial. A w ataku mamy tego Serba ciekaw jestem co pokaze... Ale Dan pewnie zakupi jeszcze jednego napastnika ;) Brozek wydaje sie byc pewny6m punktem w ataku, pytanie jest kto do niego...
Wreszcie polityka transferowa w Wisle zaczela zmierzac ku dobremu. Mamy juz 4 nowych pilkarzy, a Dan zapowiadl ze przeprowadzone transfery zostana dopiero po MS... Legii pozostaje zyczyc powodzenia w el do LM bo na druga taka szanse znowu bedziecie musieli czekac dobrych kilka lat sadzac po ruchach transferowych w Wisle i Legii ;)

Wróć do „Polska”