Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 17 cze 2006, 19:06

teraz raczej żadne gwaizdy nie zmeinia barw klubowych bo cena ich może ulec zmienie po zakończeniu Mundialu

wiec grube sumy poleca dopiero po Mistrzostwach.... a Tores marnuje sie w Atletico
jak widac ten klub zawsze ma wielkie aspiracje a wyniki nie zadowaljace
Nie uwazam aby cena za Elnino wzrosła po mundialu, kazdy wie jak wartosciowym piłkarzem jest Torres i kazdy wie ze jest zdolny do gry na najwyzszym poziomie. Nie musi tego udowadniac na mundialu.
Akurat Makoun do tego zsestawienia mi nie pasuje. W moim przekonaniu odstaje od wymienionych przez Ciebie zaowdników. Zokora jak najbardziej, Yaya Toure - młody, grający podobnie do Vieiry zawodnik Olympiakosu, nie trzeba byłoby wydawać na niego zbyt duzych pieniędzy. Petit przydałby się na ławkę. Cambiasso i Mascherano pkazują się ze świetnej strony na MŚ, ale wiadomo, że to zakupy nie na nasze 'kieszenie'. Muntari, Fernandes... mhmm
Makoun miał najwyższą srednia ocen wg jakiego francuskiego magazynu
(Le Equip czy cos takiego), widziałem pare jego meczy i wydawał sie wporządku. Nie ma co sobie mydlic oczu mundialem. To jest tylko okazja dla nas by zweryfikowac jak wyglądaja dani zawodnicy. Klubu musza patrzec na całokształ sezonu i nie sugerowac sie do konca tym co pokazuja zawonicy na mudnialu, czesto okazuje sie to zgubne.

W sprawie Torresa sporo do rzeczy moze miec afera we włoskiej piłce. Na polu zostaja juz chyba tylko MU i Milan. Jesli na Milan nałozone by były jakies sankcje np wykluczenie z europejskich pucharów to Torres mogłby sie zastanowic. Odszedł by on z Atletic głownie dlatego ze nie gwarantuja mu oni występów w europejskich pucharach.
Ja mam nadzieje ze MU kupi Torresa, a Milan zadowoli sie Ruudem, wkoncu oni wolą doswiadczonych grajków :D Ale to mogą byc złudne nadzieje.

Wróć do „Anglia”