NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 9:04

Jerry Stackhouse nie zagra w piatym meczu tegorocznego finalu :!: :!: :!: Jest to wynik brutalnego faulu jaki popelnil na O'Nealu. W meczu mu sie upieklo ale odpowiednia sekcja ligi czuwala :cry: Jestem ciekawy jak teraz poradza sobie Dallas bez najlepszego rezerwowego Finalu, bedzie bardzo trudno bo na ławce nie bedzie zawodnika, ktory w razie neimocy ktoregos z pierwszej"5" moglby odmienic styl gry :evil:
Po ogloszeniu tej decyzji :arrow: zostala ona ostro skrytykowana przez trenera Mavs Avery'ego Johnsona, ktory pewnie dostanie spora kare finansowa :P

A tak wychodzac z tematu Fianlu NBA, Los Angelses Lakers mocno upatrzyli sobie Marcusa Banksa i najprawdopodbniej zawodnik, ktory jest obecnie wolnym zawodnikiem trafi do Miasta Aniołow. Zawodnik ten byl bliski LAL juz dwa lata temu, tym razem Lakersi mam nadzieje, ze zrobiawszystko, aby go sciagnas do siebie, bo na rozegraniu jest bardzo slabo. Zreszta mam ndzieje, ze Lakersi w koncu wezma jakis 3-4 bardzo dobrych koszykarzy bo z samym Phillem na lawce i Bryantem mistrzostwa nie zdobeda :x Szczegolnie ktos wysoki by sie przydal, bo Mihm, ktory wroci po kontuzji to nie jest zawodnik taki jakim byl Shaq :?

Wróć do „Inne sporty”