MŚ 2006: Grupa A - Ekwador, Kostaryka, Niemcy, Polska

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 18 cze 2006, 12:13

tak czy owak USA nie jest silna druzyna...napewno nie jest lepsza od Polski czy tez Kostaryki.
Amerykanie na pewno są lepsi od Kostaryki :!:
Gomez pisze:Niemcow ganisz ze zagrali nie tak jak to sobie moze wyobrazales z Polska nastepnie piszesz ze Chorwacja nie pozwolila na wiele Brazyli...nie widzisz tu Paradoksu Idea ...wg mnie sam sobie zaprzeczasz...
nie zaparzeczam, bo moim zdaniem Brazylia zagrała dobry mecz, Chorwacja też, a Niemcy dobrze nie zagrali, grali chaotycznie, bo Polacy ich z rytmu wybijali, Polacy tez olśniewająco nie zagrali :P to był zwyczajnie gorszy mecz od tego Brazylia vs Chorwacja i jestem przekonany, ze gdyby Brazylia spotkała się z Niemcami- to by wygrali Canarinhos. Moim zdaniem nie ma wielu podobieństw w grze Niemiec i Brazylii, jak to byłes łaskawy mi napisać.
Gomez pisze:nastepnie piszesz ze Chorwacja nie pozwolila na wiele Brazyli...
ale dyskutuj, a nie wmawiaj mi czegoć, czego nie powiedziałem.
Stwierdziłem, że Chorwacja grała odbrze, a nie, że dzięki jej swietnej grze, Brazylia sobie nie pograła, bo Brazylia sobie pograła właśnie.

Reasumując, moim zdaniem Niemcy nie są jednym z głównych faworytów do wygranej mundialu. Brazylia, Hiszpania, Argentyna, Włochy, nawet Holandia moim zdaniem moga pokonac Niemców.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”