Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:27

Masz świętą rację Robben ci 2 pomocnicy są tzw. ''Talentami'' oni wymiatają do tych 2 zawodników dodałbym jeszcze R.Quaresme świetny prawy pomocnik,Luis Figo powoli się kończy Zidane to samo a Beckham podobno nie będzie chciał w 2006 roku przedłużać kontraktu z Realem gdyż on i jego żona Victoria chcą się wziąść za aktorstwo :o co im raczej na dobre nie wyjdzie :P .Tych 3 ''młodocianów'' za 3 ''staruszków'' i Real wymiatał będzie przez kolejne jakieś 5 sezonów albo troche dłużej,ale nie rozumiem prezesa Florentino Pereza bierze nie potrzebnych zawodników jak np.Owen (choć się sprawdza i lubie tego zawodnika) bo mają np.świetnego Morientesa,jak myślicie dlaczego Camacho zrezygnował z funkcji trenra królewskich :?: bo nie miał żadnego wpływu na polityke fiskalną klubu tzn. nie mógł kupować kogo chce tylko musiał się konsultować to z Perezem,Camacho nie chciał Owena tylko za miast niego jakiegoś dobrego def.pomocnika albo ze 2 za cenę Owena.Ja wcale mu się nie dziwie bo po co operować zawodnikami dla których nie ma miejsca w wyjściowej 11.C.Ronaldo w Man.Utd. się nie sprawdzi tylko się niedaj boże zmarnuje,jest to wspaniały zawodnik uzdolniony bardzo technicznie.2 przykłąd po co im Robinho :?: jest to zawodnik na pozycję snajpera fakt iż jest dobry ale jak go pozyskają to będą mieli 5 zawodników na jedną pozycję (jak dobrze liczę) no ale coż polityka pana Pereza jest taka a nie inna i raczej się nie zmieni i zawodnicy jak i terenr musza to zaakaceptować i grać dalej albo przejść do innego klubu jak np. do Chelsea np.takiego Raula Chelsea przyjęła by go z otwartymi drzwiami z dnia na dzień podczas okna transferowego.Abramovich wypożyczł by mu samolot i kupił dom :P aby jak najszybciej Raul dotarł do Londynu.Ja gdybym operwoał taką kasą co Abramovich czy Perez to bym starał się o taki skład:

-------------------------Casillas-------------------------------
------Bonera-------Samuel-------Woodgate-----?-----------
-----Quaresma------Diego----Gerrard--------C.Ronaldo----
-------------Shevczenko-------------Adriano------------------

Ten skład by mi wystarczył Raula i Ronaldo bym oddał do innego klubu gdyż Ronaldo nic nie gra a Rulowi zapewne sie znudziło siedzenie od początku swojej kariery w jednym klubie a on by w każdym klubie sobie poradził napewno :) .(Ten skłąd to podałem bez przemyślenia w tym sensie że patrzyłem kto ma dobrą forme oprócz Gerarda który ma kontuzję.) i nni zawodnicy też byli by porozsypyawni po innych klubach,linia obrony tylko by została ale woodgate ma kontuzje więc jeszcze jeden ŚO by im się też przydał np. Mexes z AS Romy a jeden z def.pomocników którego tam nie podałem to Daniele de Rossi także z AS Romy (wymiatacz).

Pozdro....

(Jestem nowym użytkownikiem ale znam się ''troche'' na sporcie...
:wink: ).

Wróć do „Hiszpania”