Manumef pisze: jednak sir Alex Ferguson chyba chce przespać całe okres dokonywania transferów i grać w pomocy Fletcherem i O'Shea
Spokojnie to że pismaki nie piszą konkretów to tylko pokazuje że dobrze działają - zreszta nie zapominaj o Alanie na DM
Manumef pisze:A tak na marginesie - po co Lyonowi następny pomocnik? Malouda, Kallstrom, Toulalan, Diarra, Tiago, Juninho, Ribery... Problem bogactwa.
Mowa
Manumef pisze:Nadal niewiadomo jak potoczy się sprawa z Torresem. Galliani zaprzeczył jakoby Milan podejmował jakiekolwiek rozmowy na temat Hiszpana z Los Rojiblancos. Ale ja tam im nie wierzę Za dużo to oni juz naściemniali. Bodajże od trzech lat niezmiennie El Nino jest łączony z Milanem, jak i Man United, a konkretów jak nie było tak nie ma. Wczoraj na 40 milionów euro został wyceniony Fernando przez prezesa Atletico. Dzisiaj już cena może znów skoczyć w górę, po dwóch strzelonych golach na Mundialu. Ehh, czyżby tylko Chelsea było stac na tego młodziana?
To 42 miliony - za każdą bramke na MŚ milion wiecej
Diarra za 35 milionów kto o niego zabiega ? mi. MU i Milan - Torres za 40 milionów kto stara sie o młokosa ? mi. MU i Milan. Teraz pytanie komu kto bardzie potrzebny ? Bo dwóch za taką kase chyba nie kupią. Odpowiedź jest prosta. I chyba trzeba tak to oceniać ? nie sądzisz ? Półroku temu każdy fan MU i nie tylko wiedział że Manchester przegrał mistrza i walke o niego do końca drugą linią. Czyżby teraz Ferguson zapomniał o tym ? nie wierze. Za mocno było to widać że trzeba kogoś kto bedzie gwarancją.
Romek ? wątpie ! tym bardziej jeśli naprawde Milan walczy o El Nino - musieli by sie ugadać, bo inaczej tego sobie nie wyobrażam.
Muntari ? Sulley Muntari z Udinese ?