Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Milczek
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Milczek » 20 cze 2006, 18:42

*_Zaza_* pisze:Diarra za 35 milionów kto o niego zabiega ? mi. MU i Milan - Torres za 40 milionów kto stara sie o młokosa ? mi. MU i Milan. Teraz pytanie komu kto bardzie potrzebny ? Bo
Wątpie, żeby Ferguson wogle zdecydował się na transfer ktoregoś z tych piłkarzy za takie pieniądze. Po pierwsze nie wiem czy MU stać, a po drugie Sir Alex nigdy lekką reką nie wydawał tak wysokich sum. A jeśli chodzi o Milan to ma sporą gotówke po transferze Szewy, kto wie :wink:
*_Zaza_* pisze:Półroku temu każdy fan MU i nie tylko wiedział że Manchester przegrał mistrza i walke o niego do końca drugą linią. Czyżby teraz Ferguson zapomniał o tym ? nie wierze. Za mocno było to widać że trzeba kogoś kto bedzie gwarancją.
To jest oczywiste druga linia jest piętą achillesową MU. Tylko czy Diarra jest odpowiednim piłkarzem do załątania tej dziury? Myśle, że potrzebny jest piłkarz bardziej kreatywny, poprostu rozgrywający, który dzieliłby i rządził w drugiej linii. Piłkarz Lyon'u bardziej wzmocniłby defensywe byłby tzw łącznikiem między obroną a pomocą. W sumie to w Manchesterze przydałoby się dwóch graczy, mianowicie: Playmaker i def. pomocnik.

Wróć do „Anglia”