Wątpie, żeby Ferguson wogle zdecydował się na transfer ktoregoś z tych piłkarzy za takie pieniądze. Po pierwsze nie wiem czy MU stać, a po drugie Sir Alex nigdy lekką reką nie wydawał tak wysokich sum. A jeśli chodzi o Milan to ma sporą gotówke po transferze Szewy, kto wie*_Zaza_* pisze:Diarra za 35 milionów kto o niego zabiega ? mi. MU i Milan - Torres za 40 milionów kto stara sie o młokosa ? mi. MU i Milan. Teraz pytanie komu kto bardzie potrzebny ? Bo
To jest oczywiste druga linia jest piętą achillesową MU. Tylko czy Diarra jest odpowiednim piłkarzem do załątania tej dziury? Myśle, że potrzebny jest piłkarz bardziej kreatywny, poprostu rozgrywający, który dzieliłby i rządził w drugiej linii. Piłkarz Lyon'u bardziej wzmocniłby defensywe byłby tzw łącznikiem między obroną a pomocą. W sumie to w Manchesterze przydałoby się dwóch graczy, mianowicie: Playmaker i def. pomocnik.*_Zaza_* pisze:Półroku temu każdy fan MU i nie tylko wiedział że Manchester przegrał mistrza i walke o niego do końca drugą linią. Czyżby teraz Ferguson zapomniał o tym ? nie wierze. Za mocno było to widać że trzeba kogoś kto bedzie gwarancją.