Poznajmy się lepiej

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 20 cze 2006, 20:58

Mój nick ATI wziął się od producenta kart graficznych. Jestem maniakiem gier komputerowych, masę kasy wywalam na sprzęcior i zawsze się wściekam, gdy jakiś kumpel wyciągnie trochę więcej w 3DMARKU. A że sympatyzuje z kartami ATI a nie Geforce stąd właśnie wzięła się moja ksywka.

A tak ogólnie bardzo interesuje się piłką nożną. Najbardziej mnie kręci oczywiście angielska Premiership. Czerwonym Diabłom kibicuję od kiedy jest Canal Plus w Polsce :lol: No gdzieś tak od 1994 roku :lol: Wtedy jeszcze spodobało mi się, że to są "Czerwone Diabły" i tak się właśnie zaczęła się moja miłość do Man United (miałem niecałe 5 lat wtedy). Więc oprócz komputerów, gier i piłki bardzo interesuję się także motoryzacją. Lubię Tunning, ale w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Moją pasją są włoskie samochody ze stajń takich jak Ferrari, Lamborghini, Maserati oraz Japońskie (szczególnie Honda). Lubię również słuchać muzyki. Szczególnie ulubionego gatunku muzy nie mam, słucham po prostu tego co mi w ucho wpadnie (Techno,Trance,Pop,Rap,RnB). Ostatnio akurat Pussycat Dolls i Rihanna. Interesuję się również modelkami i ładnymi aktorkami 8) . Do tego dodam zamiłowanie do filmów. I tu również rozmaite gatunki (akcja, thriller, horror, scfi). Ważne, żeby była porządna scieżka dźwiękowa, bo jestem amatorem audiofilstwa :lol: .

Wróć do „Hyde Park”