Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 cze 2006, 0:28

Brylancik no może faktycznie troche mnie poniosło ale nie wiadomo co na to prawo. Jak napisałem sytuacja z Mexesem i Roma było inna znacznie inna - bo co najważniejsze Roma podpisała umowe z Francuzem...

Ja juz to pisałem wczesniej że ten cały Calderon "popisał" sie jak nic :roll: teraz ma szanse na transfer Kaki takie jak wcześniej - czyli nikłe. A jak by pomyślał to Milan i Galliani zagwarantowały by mu wygraną. Oczywiście musieli by to rozegrać ale dali by rade. Bo widac że chce dośc do stołka biciem piany - Real daje Cassano a Calderon ma stołek. Choć z drugiej strony to też miały by minusy - wobec Kaki i Milanu ...

Leonardo - były piłkarz Canarinhos obecnie szef fundacji wziązanej z Milanem i człowiek który sciągną Kake' na Giusppe Meazza juz zrobił co trzeba. Mijahović nie omini pewnych "bramek" :P A teoria na temat rozmów Robinho czy Ronaldo to już całkiem ... naprawde to jest zabawne - Kogo by sie poradził ? kapitana Canarinhos i swojego przyjaciela - Cafu czy Ronaldo który w Madrycie wyciagnie go na te no ... domu publiczne :P Zreszta nie tylko Cafu w tym momencie bo i Dida i Serginho. To tak jak plota o tym że Cafu zadzi Adriano by zasilił Milan bo tylko tam sie spełni :]

To już nie chodzi o to czy Milan sprzeda Kake czy nie ale o to że Real może tak sobie grać na swoim podwórku :P Bo Milan to nie Bredby Kopenhaga. A obecnie Real nie przypomina za nic w swiecie klubu którego trzeba sie obawiać - przemawia za nim historia i to czyni go firma w swiecie piłki ale każdy z tych kandydatów idzie droga obraną przez Perze czyli lansowania gwiazdek które tak naprawde dla Realu niby by nie zrobiły bez odpowiedniego kontraktu. Teraz zakładajac że Calderon wygra wybory Galliani w prasie powie prosto z mostu Real nie stać na Kake :] i tak bedzie bo ma 4 lata umowe jeszcze a sume ... A jaeli Calderon będzie chciał ze wszelka cene dotrzymać słowa to będzie musiał wydać mega kase - A sądzisz że sam Kaka' wyleczy Real ? że w tym momencie Królescy są w stanie wydać takie pieniądze na mediapunta nie mają innych kluczowych do sukcesu graczy ? ehhh szkoda tematu :P

Vakabayashi bo tak jest - teraz nie liczą sie nowi zawodnicy bo nikt z tych kandydatów na fotel prezydenta nie może nic obiecać oprócz ceny biletów :P Real musi sie pozbyć graczy zarabiających 6 czy 9 milionów za sezon a dajacych tyle co zarabiający 1 milion gracz Alaves :P Nie mogą walić nazwiska typu Kaka, Robben itd bo to obnaża Real jako klub :/ Znów robia z niego cyrk - Czyli co wzmocnienia wybiera prezydent ? ..... to bo jakiego grzyba trener ? przeciesz takie zapewnienia [przyszłych] prezydnetów pokazują że nie za bardzo im zależy na sukcesach klubu - bo za takie odpowiada trener - on musi podjąć decyzje.

Najlepszy z tych kandydatów jest ten który najmiej obiecuje. Bo żadna gwiazda nie da Realowi przewagi nad Bacelona - każdą - dosłownie każdą drużyna buduje sie od defensywy i ławki a z tym Real nadam ma podstawowy kłopot bo o grze nie decyduje forma danego gracza :/ a jakieś koleś wali z wokandy nazwiska ofensywnych graczy - naprawde jemu mogą chyba wierzyć tylko 12 latkowie nie spełna rozumu mających prawo głosu ... Bo jak dla mnie, chyba tylko ich głosy sie liczą dla tych kandydatów...

Pozdro :!:

Wróć do „Hiszpania”