FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 21 cze 2006, 10:39

jara- kupilem go w 2 sezonie, albo nawet za free go wzialem chyba. mam nadzieje ze u was tez jest dobry, bo jak juz wczesniej napislaem nie w kazdej grze ma takie super statsy :) podobny do niego jest lavezzi(troche slabszy, ale sie rozwinie), mozna go wziasc tez po sezonie za free(tzn zlozyc mu oferte 1 stycznia i dac mu wiecej kasy niz chce, bo nalepsze kluby sie o niegi bija).
vucinica kupilem za 9 mln euro+ 50% od nastepnej sprzedazy+ ok 3-5 mln za 50 bramek w lidze(na razie strzelil 18, wprzyszlym sezonie raczej nie przebije tej 50, a jeszcze w nastepnym to juz chyba nie bede gral wolves-wakacje, a po za tym juz mi sie nudzi po zdobyciu LM :twisted: )

LUKAZ: ja bym nie kupowal dagoberto. wg mnie forlan jest lepszy, bo dagoberto ma wyk.akcji tylko 12, gorzsza gre bez pilki i inne stasty tez.
jak juz chcesz kogos kupic to moze tego palladino, rolando bianchi(cos takiego jak toni, ale mlodszy), nikola zigic(202 cm, mam go u siebie w wolves i nawet dobrze gra), arshavin( za fee-1.1.2008, ale wczesniej skladaj oferte i rezygnuj, zeby nikt go nie kupil), kerlon...
nie wiem jeszcze kogo by polecic, moze ktos inny bedzie kogos dobrego znal. ale i tak chyba najlepszy wg mnie jest vucinic :D
jak kupujecie jakichs zawodnikow, to dawajcie mniej kasy za nich + 50% next sprzedazy( ja tak robie zawsze, a pozniej i tak ich nie sprzedaje :) mozna jeszce dac np. za obroncow 50 mln euro po strzeleniu 10 czy 20 bramkach...

rozgrywajacy: na poczatku jak bylem w 2 lidze wolves, to mialme ingebretsen'a, pozniej gasbarroni'ego, teraz alex'a( fenerbahce) i arshavina(moze tez grac w ataku i OP P). z lepszych polecam tez kallstroma, luis alberto hernandez.

rozmowy motywacyjne: jak przegrywaja to daje slowa zachety, mozemy wygrac, albo gdzie wasza ambicja. remis- slowa zachety. jak wygrywam- ze slabymi- slowa zachty, ale jak wysoko-zadowolny. jesli z lepszymi- teraz nie wolno odpuscic.
zreszta juz to bylo kilka stron wczesniej, albo na jakiejs stronce z fm- nie pamietam jakiej

Wróć do „Hyde Park”