Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 21 cze 2006, 11:32

ATI chyba nie do mnie pijesz ? pisza te sumy ? Ja nie napisałem że nie stać MU czy coś bo nie rozmawiamy o City :roll: ale zauwaz że:

Tak jak sir Alex Ferguson trafił z transferami Rooneya czy Heinze to np. z bramkarzami tyle czasu błądził. Ile to było dać z 15 milionów funtów za np. Robinsona [oczywiscie teoria może kto inny a nie gracz Kogutów] Podobnie z linia pomocy i Djemba Djemba itd.

Pisaliśmy o tym że MU od dwóch lat nie ma już środka pola. Przegrywa drugą linią. Ferguson wymyśla zmiany które powoduja śmiech jak O'Shea czy nawet Alan Smith w drugiej lini na DM - teraz juz będzie musiał kupić gracza z najwyższej półki w drugą linie.

Włoskie serwisy pisza Diarra = 35 i pan Aulas zaczyna rozmowy. On nie musi go sprzedać wiec poczeka sobie na oferty - Torres 40 milionów i zaczynają gadki....

Chyba nie sądzisz że kupią dwóch za takie pieniadze ? to jedno - druga sprawa to nie tylko wysokiej klasy DM jest potrzebny ale nie tylko jeden DM bo i na rozgrywanie ktos jest potrzebny - Ale jeśli Ferguson przegrywa walke o takiego gracza jak Misza Ballack - za free - tylko wystarczył dać naprawde duża kase kontraktu. A nie np. 10 milionó za sam transfer.

To nie chodzi o to że MU nie stać czy Ferguson żałuje ale o to że on chyba sam nie wie co chce zrobić. Bo za Ruuda nikt nie da takiej sumy by kupił dwóch w pomocy. Bardzo możliwe jest to że MU zasili Owen Hargresaves z Bayernu a wtedy Ruud wyląduje na Alianz Arena. Bo to było by jakieś rozwiązanie dla Fergusona. Tranzakcja wiązana.

Pozdrawiam :)

Wróć do „Anglia”