Mam rozumieć, że każdy wymysł sir Alexa ma się okazać zbawiennym? Albo wybornym? Mam nadzieję, że działają po cichu, po nieudanych negocjacjach z Robbenem, Ronaldinho.*_Zaza_* pisze:Spokojnie to że pismaki nie piszą konkretów to tylko pokazuje że dobrze działają - zreszta nie zapominaj o Alanie na DMto też rozwiązanie sir Alexa
Trudno cokolwiek wnioskować, z uwagi na ciągłe spekulacje. To, że Torres odejdzie, to raczej jestem pewien, tylko czy wybierze MIlan, który ma kasę z transferu Szewy, czy powoli tracące na atrakcyjności United...*_Zaza_* pisze:Co sądzisz o tych spekulacjach ? Co prawda narazie to jakoś za kolorowe. Ale z tego co pisze Włoska prasa to już pewka mercato
P.S. Wypowiedź Torresa sprzed roku: http://img208.imageshack.us/img208/6525/fft0039vc.jpg
Tak, tak! Nie dość, że młody, zdolny, to w dodatku pragnący grać w Man United! Czego chcieć więcej?*_Zaza_* pisze:Muntari ? Sulley Muntari z Udinese ?dobrze szukasz
Muntari pisze:„Bardzo chciałbym grać w Premiership. To uczyniłoby mnie bardzo szczęśliwym. Grałem we Włoszech cztery lata i chciałbym teraz spróbować czegoś innego.”
„Kiedy byłem młodszy, miałem testy w Manchesterze United i jeżeli chcieliby rozmawiać ze mną jeszcze raz, byłoby cudownie” – zakończył Muntari.
Akurat Miller został sprowadzony za darmo z Celticu, gdzie teraz jest wart ok 5 mln funtów. Ja tu widzę same korzyści...Milczek pisze:Oczywiście Ferguson miał też nieudane transfery takie jak: Klebersona, Djemby-Djembny czy Milera.
W meczu z Ghaną zagrał słabiej, ale i tak był jednym z wyróżniających się postaci w swojej reprezentacji. Może nie ma jakiś nadzwyczajnych warunków fizycznych, ale jest nieźle wyszkolony technicznie, ma świetny przegląd pola, a także jest szybki. Coś a'la Hleb, który na początku nie grał tak jak od niego oczekiwano, jednak pod koniec sezonu miał przebłysk formy.ATI pisze:Arsenal narazie wzmocnił się tylko Rosicky'm. W meczu z USA zachwycił, ale w meczu z Ghaną rozczarował. Pozatym nie jest on typowym piłkarzem nadającym się do angielskiej ligi ze względu na warunki fizyczne.
Po pierwsze - mecz meczowi nie równy. Po drugie - Arsenal skupił sie wtedy p/w na Lidze Mistrzów, choć trzeba przyznać, że Man United zasłużył sobie całkowicie na zwycięstwo, gdyz Red Devils byli zdecydowanie leszpym zespołem w tym meczu.ATI pisze:Pozatym niedawno United gładko sobie poradzili z Arsenalem wygrywając 2-0 na Old Trafford z zabójczym środkiem pomocy O'shea - Giggs, więc chyba nie jest tak źle jeszcze.
Oczywiście, musimy poczekać aż okno transferowe sie zamknie, a później będziemy oceniać włodarzy za transfery. A Gill może w końcu coś dobrego zrobi dla klubu, tak jak Dean robił dla Kanonierów.ATI pisze:Dlatego będziemy mądrzejsi po okienku transferowym. Pozatym teraz w F.A. mamy Gilla, więc może wkońcu Man United będzie miało przychylniejszy kalendarz rozgrywek oraz mniej głupich dyskfalikfikacji.
To akurat trudno stwierdzić, bo Glazer jest nieobliczalny. Narazie w MU nie wydał zbyt dużo kasy na transfery, jednak kiedy prowadził Tampa Bay Buccaners w jednym sezonie wydał mnóstwo pieniędzy by wzmocnić skład.*_Zaza_* pisze:Chyba nie sądzisz że kupią dwóch za takie pieniadze ?
No właśnie trzeba by było dać tą naprawdę dużą kasę, a ja stwierdziłbym w tym momencie, że jest idiotą. Można wydawać kasę, ale z umiarem.*_Zaza_* pisze:Ale jeśli Ferguson przegrywa walke o takiego gracza jak Misza Ballack - za free - tylko wystarczył dać naprawde duża kase kontraktu. A nie np. 10 milionów za sam transfer.
Transakcja wiązana przy sprzedaży Ruuda to jest znakomity pomysł, tyle tylko, że nie za takiego zawodnika jak Owen Hargreaves, który może być rywalem do miejsca w składzie dla O'Shea... To ma byc poważny transfer, a nie następna żałosna wtopa.*_Zaza_* pisze:Bardzo możliwe jest to że MU zasili Owen Hargresaves z Bayernu a wtedy Ruud wyląduje na Alianz Arena. Bo to było by jakieś rozwiązanie dla Fergusona. Tranzakcja wiązana.