lubiani nielubiani

el_nino

Post autor: el_nino » 22 cze 2006, 15:44

Nie lubię:

Kluby:

- Real Madryt - za całokształt, wkurza mnie to kiedy na nich patrzę, jestem kibicem Atletico, więc każdy rozumie ;)

- Chelsea Londyn - dlatego że gdyby nie Abramowicz klub nie odnosił by takich sukcesów,

- Juventus Turyn - nie umiem uzasadnić tego dlaczego ich nie lubię

Zawodnicy:

- Ronaldo - ogólnie za wszytko go nie nawidze, mimo ze mial wspaniałą przeszłość, ale teraz gra fatalnie, a mówią o nim ze w końcu się przełamie,

- Del Piero - nie podoba mi się jego sposób gry, uważam że jest słaby a wszyscy go wychwalają

Lubię:

Kluby:

- Atletico Madryt - to ze lubię to za mało powiedziane, jestem ich wiernym kibicem na dobre i na złe, kocham ten klub za wszystko

- Arsenal Londyn - podoba mi się ich styl gry, gdyby nie grał tam Fabregas i Henry raczej aż tak bardzo bym za nim nie przepadał, mają zawsze fajne stroje

- AC Milan - lubię ich za całokształt, to jest mój ulubiony klub z Serie A

Zawodnicy:

Fernando Torres - lubię go za wszystko, za sposób zdobywania bramek, jest bardzo dobrym piłkarzem,

Thierry Henry - kiedy patrzę jak on gra to nie wiem co się ze mną dzieje, jest dla mnie wzorem, próbuję być taki jak on, nie zawsze mi się to udaje

Francesc Fabregas - lubię go za całokształt, za świetne rozgrywanie piłki itd.

Kaka - lubię go za świetne dryblingi, za sposób jakim przechodzi kolejnych obrońców i strzela gole, nawet jakby odszedł do Realu M. bym go lubiał

Robinho - podoba mi się jego gra, mimo że jest piłkarzem Realu Madryt

Wróć do „Wracając Do Meritum”