Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 cze 2006, 19:58

Sci pierwszy milion trzeba ukraśc :P i to jedno ale wpadka drugie. Ale piszesz tak jak byś stawiał obecna sytacje Juve na równi z Milanem - a chyba wiesz jest jest. To czy kręca czy nie to mi lata :P ważne by ich nie złapali. Masz racje że puki nie zapadna wyroki to narazie może snuć teorie ale dziś był sądny dzień. Ty jako fan Juve możesz sądzić że z EPO sie udało to i teraz sie uda. Bo liczy sie wyrok. W sumie nie dziwie Ci się. Ale sytuacja jest diametralnie inna. Milan tez pewnie zapłaci za to ... ale inna cene. W promocji...

Pozdro :!:

To mi żal ciebie bo dla mnie EPOka mineła - wtedy się skończyliście. Bardzie będzie mi żal Violi i Lazio bo te kluby i ich fani wnoszą cos do Calcio. Niestety smutnego świata calcio. A jak jest każdy widzi co kolejke. Są jej cześcią. A od lat było wiadomo dla kogo sedziują. Teraz zdziwko :>? obużenie ? skoro Moggi był dla nie których jak ... Dziwne że Colinna był a Milan przygrywał scudetto ?

Nie martw sie Torino wraca :]

RzuR pisze:jesli jestes kojarzony z Calcio na tym forum najbardziej z nas wszystkich to tym gorzej dla wizerunnku polskich kibicow Serie A-przynajmniej na tym forum

Nic z Tych rzeczy - jestem jednym w wielu na tym forum którzy byli zawsze ze swoją druzyna :] zawsze ! ale zastanów się w takim razie jak grupka fanów Del Piero spóje wizerunek całej lidze ? te krzesełka puste to już jest już "codziennośc"
Ostatnio zmieniony 22 cze 2006, 20:10 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”