MŚ 2006: Grupa F - Australia, Brazylia, Chorwacja, Japonia

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 22 cze 2006, 23:12

Nareszcie 8) Świetny mecz Brazylijczyków. Obiecali, że zagrają lepiej i zrobili to. Mieli ogromną przewagę i bramka Japończyków na 1:0 nieźle mnie zaskoczyła. Dobrze, że Canarinhos grali dalej swoje bo Kawaguchi nie mógł wychodzić obronną ręką do końca spotkania. Brazylia wystąpiła jak dla mnie w najlepszym możliwym składzie. Szkdoa, że pewnie więcej tak nie zagrają bo trudno się spodziewać, aby Emerson i Ze Roberto siedzieli na ławce. Oby tylko Cicinho grał dalej zamiast Cafu bo dzisiaj był genialny. Świetny też wreszcie Ronaldinho i znowu bardzo dobry Robinho.

No i Ronaldo. Dawno nie cieszyłem się tak z bramek strzelanych przez piłkarza Realu :wink: Życzyłem mu tego rekordu z całego serca. Udało się. Cieszyłem się niezmiernie kiedy Ronaldo grał dzisiaj naprawdę dobrze i strzelał bramki :) Oby trafił jeszcze przynajmniej raz i pobił rekord Gerda.

Bardzo przyjemnie się to oglądało. Juninho też musiał coś ustrzelić. Miał kilka bardzo ładnych strzałów. Jedna bramka na jego koncie to minimalny wymiar kary, że tak powiem.

Ogólnie zajebiście.

Ronaldo :beer: :pijemy: :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”