Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 cze 2006, 0:01

Deltinho masz racje - tylko co innego jak złapali działaczy Genui na gorącym uczynku... a co innego jak człowiek który ma w Milanie kontaktować się z sędziami - kontaktuje sie a to że mają jakieś dowody to go udupią. Jeśli za rozmowe [nawet o siedziach] w jego restauracji mieli by zdegradować Milan to jak napisałem tych w Juve trzeba by pozabijać bo tu juz nie tylko chodzi o sędziów i ich decyzje ale inne sprawy bo ja widzie że zapominacie jak to było i jest. Jamael niestety na wyrok tyle poczekasz ile Real na mistrza:? szkoda nie ? ach ta Duma Kataloni :twisted:

Galliani odszedł że stołka ale co ciekawe dał do zrozumienia że komus na tym bardzie zależało. To już nie chodzi o to czy jest winny czy nie ale samo oskazenie spowodowało że musiał odejśc i co ciekawe teraz może mówic wszystko. A w sumie jutro coś napisze. :P dzis i tak już nic nowego nie napisza :) Jutro prasa bedzie dużo pisała :P

Hunter gdzie to było o bankructwia Juve w razie degradacji ? [napisz gdzie to było] Nie ma dobrego Wujeka :twisted:
Wszystkim co tu sie wypowiadali nie chodzi o sprawiedliwe wyroki, chodzi wam wyroki najostrzejsze z mozliwych, najbardziej godzace w serca fanow klubow ktorych nienawidzice (czemu? bo sie ich boicie).

Może inaczej - kara musi być - szkoda że dobiero teraz ... Bo od lat Calcio jest coraz "słabsze" jak napisałem od poziomu widowiska po poziom " sedziowania" Lata mi Juventus bo od X czasu jest dla mnie ... - a jeśli Milan bedzie winny to zapłaci za to kare. Bo afera to jedno a szacunek fanów to drugie. Dla tego życze dobrze Violi i Lazio.

Bo nie rozumiem czego ma się bać fan Violi czy Milanu ? Fanów Juve ? a gdzie oni ? :>

Wróć do „Wracając Do Meritum”