Messi E2 Ronaldinho pisze:Szczegolnie ten pierwszy wymiata ostatnim czasy na boisku, Troche rozwagi w wypoowiedziach o transferach BarcySmiths'a, Rossiegobo my kupujemy patalachow, ktorzy moga w Angli sie cieszyc z mistrzostwa, a dla nas wygrywaja min. Lige Mistrzow, wiec przynajmniej to mowi ostatnio o tym kto ma łeb do kupowania
Manchester kupił i Rooneya i co dostał czerwien za glupote i wypad po spotkaniach grupowych
![]()
A jesli chodzi o Eidura to o zainteresowaniu o nim bylo glosno dlugo po MUa on u nas ma byc kims narazie do wchodzenia z ławki a nie do kluczowych zawodnikow, ato Manchester potrzebuje zawodnikow do podstawowego skladu....
A czym była Barcelona w 1999 roku. Pytam się czym? Nawet z grupy nie wyszli. Takie jest twoje podejście. Człowieku w jakim Ty świecie żyjesz. Dla Ciebie liczy się tylko chwila obecna. Założe się, że gdyby Barca miała w lidze Man United, Chelsea, Arsenal, Tottenham i Liverpool to by nawet nie grała w LM. Wystarczy spojrzeć na ostatnią kolejkę w Anglii: Man United - Charlton 4-0 Porstmouth - L'poll 1-3. A Hiszpania Sevilla- Real 4-3, Osasuna - Valencia 2-0. Czyli obie drużyny walczące o 2 miejsce przegrały
A co do Rooney'a tylko mi nie mów, że to przez czerwień w meczu z Villareal nie wyszli z grupy. Piłkarz geniusz. W jego wieku Ronaldinho był niczym. A swoją drogą lepiej się martw o E2 i Gaucho oraz ich wulgarne zachowania w stosunku do innych piłkarzy. Ronaldinho i jego ciosy łokciem w twarz przeciwników. A Eto to w co 2 meczu komuś twarz pluje.
A jeśli masz coś do Smiths'a to wiedz, że grał on z konieczności na środku pomocy, a nie w napadzie. Pozatym był jednym z najwaleczniejszych piłkarzy na boisku, ale w okolicach marca dostał paskudnego złamania nogi w 2 czy 3 miejscach i od tej pory nie gra. Bardzo możliwe, ze wróci do gry już we wrześniu. Teraz widać twoją wiedzę piłkarską.
A powiedz mi jeszcze czego Eto nie gra na WC? A Rooney np gra ?
Tymczasem dobra wiadomość napłynęła z Niemiec. Ruud van Nistelrooy oświadczył, że wróci do United jeszcze przed nadchodzącym sezonem i rozpocznie normalne przygotowania do walki z mistrzem Anglii - Chelsea Londyn.
"Nie wiem co poszło źle" - powiedział van Nistelrooy.
"Przecież w kontrakcie mam jeszcze dwa lata gry w United. Jeżeli nie zdarzy się coś nieoczekiwanego, jeżeli nikt nie powie inaczej, to na pewno wrócę do gry w United podczas przedsezonowych meczy i przygotowań" - zakończył Ruud.
Brawo dla RVN-a. Jeśli Fergie zatrzyma w składzie RVN-a nie będzie nam potrzeba sprowadzać snajpera. A wtedy wszystką kase wydać na 4 równorzędnych światowej klasy środkowych pomocników i nikt nam nie fiknie.
Choć z drugiej strony Torres też jest mile widziany