Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 24 cze 2006, 14:59

ATI pisze:To ma być moderator. Laughing Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem.
Zaskakujące, że takie opinie wyrażają osoby pokroju Mikusińskiego (przepraszam, ale BUNCHA to już na pewno niewiele osób pamięta). Nieeee, ja nie chcę generalizować, ale wystarczy przejrzeć tematu w tym dziale :lol:
ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru. To ma być moderator.
Tu się przyznam, że nigdy nie rozumiałem. Czy oni naprawdę są tacy głupi? Czy tylko chcą prowokować, bo myślą, że się mod wnerwi?

:|

Niestety zawsze pozostawało to pierwsze ważenie, ale jaki delikwent by się tym przejmował.

Więc teraz będzie szok:

Jarzyna IRONIZOWAŁ :shock:. Sam się nigdy zbój nie przyzna, ale wiem, jak poczucie pokrzywdzenia wrasta w usera, więc musiałem to wyjaśnić :lol:.
ATI pisze:Może admini coś z tym zrobię.
Dobrze, że zeedytowałeś. Mam deja vu, muszę mamy zapytać :/. Napisz do Agnieszki! Do Agnieszki! :lol:.

Nie masz drugiego konta zwanego Ibrahimovic :>?

Przepraszam za :ot: 8).

[EDIT] No to teraz każdy z rangą, czy "niesprawiedliwym" WP z osobna będzie wylewał żale, a ATI mu przytakiwał. Ale to forum jest schematyczne :|. Zajelibyście się lepiej normalnym pisaniem, a nie zbawianiem forum, o którym z racji stażu ma się niewielkie pojęcie.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:03 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”