Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 24 cze 2006, 15:28

O kurde bela :?

To co się ostatnio wyprawia na forum to jest jawne przegięcie. Nie dość, że grafomani i reszta pokemonów atakują szczególnie intensywnie tematy piłkarskie to teraz jeszcze szturmują temat z uwagami do modów :o W sumie zrozumiałe jest, że można mieć uwagi. Nie jest natomiast zrozumiałe zachowanie niektórych osób i treść tych uwag.

ATI [']
Daruj sobie słodzenie mi bo to niczemu nie służy. Poważnie. Nawet 8923457345 takich opinii na mój temat z Twojej strony nie poprawią mi nastroju po przeczytaniu niektórych Twoich postów. Dyskusja w temacie o Manchesterze to jeden wielki LOL z Twojej strony i nie odpisałem tylko dlatego, że nie widzę potrzeby zniżania się aż tak nisko. Spód dna.

No i w tym temacie też musiałeś potwierdzić plotki, że nie potrafisz myśleć i pisać równocześnie. A szkoda.
Metal99 pisze:Ja ocenie pracę modów i adminów na słabą ! ponieważ potrafią dogryzać userom czego nie powinni robić Wink nie chodzi o mnie ale o innych jak czytam posty. W ogóle nie za wielu modów jest tu miłych a modzi mają dawać przykład dobrego zachowania i korzystania z forum a ja jakoś tego nie widzę, ale przyznaje forum jest bardzo dobre dzięki takim userom jak kama_reda, Zaza, dziecol31, Wazi i inni. Więc w moich oczach praca modów jest słaba !
Napisał grafoman, którego posty w skali 1-10 oceniłbym na (-69). Co do dogryzania to nie da się spokojnie i cierpliwie reagować na wszystkie debilizmy, kretynizmy, idiotyzmy i inne schorzenia jakimi dysponują nasi fajniutcy userzy. Zresztą taka dość ostra krytyka często potrafi przynieść lepszy skutek niż przymykanie oka. Poza tym moderatorm nie jest od tego, aby być miłym. Ktoś Ci bzurd w przedszkolu naopowiadał.

PS: Bartek, ale Ty jesteś niemiły :o :rotfl4:

Wróć do „Wracając Do Meritum”