Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 16:00

ATI dosc szybko zmieniasz zdanie. Kilka dni temu chciales byc moim najlepszym kumplem, kilka minut temu bylem tylko ja zly, a teraz juz 90% moderatorow? :> Swoja droga - 90% czyli podejrzewam, ze ktorys jest dobry w kilku procentach, bo 10 nas tu nie ma :lol: Niewazne, glupi dowcip zlego moderatora.

W kazdym razie - jezeli Ci sie tu nie podoba to mozesz nas opuscic. To nie jest przymus. Pozwolilismy Ci zalozyc drugie konto - co jest tu ewenementem, bo normalnie za to jest ban, wiec domniemywam, ze chciales z nami pisac. Teraz nie wiem co chcesz. Byc moze masz jakies problemy z okresleniem wlasnego zdania. Tak zupelnie na powaznie - jezeli myslisz, ze bede prowadzil z Toba jakies wojny - to sie myslisz. Po pierwsze dlatego, ze nie o to tu chodzi, a po drugie - ze tak to ujme - wystepuje tu nierownosc stron.

Dlatego watpie, zebys cos wywalczyl, chociaz oczywiscie mozesz interweniowac w kazdej sprawie jaka Ci sie tylko wymarzy. Ale jezeli chciales zaczac nowe forumowe zycie - to zla droga.

No, wiedze, ze mnie jeszcze nikt nie pozbwail moderki, to moge nadal byc zlym i rosiewac zly przyklad gdzie sie tylko da :twisted: Sa sa sa sa sa...

Niggaz pisze:PS: Bartek, ale Ty jesteś niemiły
Ale musisz przyznac, ze z tymi dziewczynami to Ci przyslodzilem :P ;)

Wróć do „Wracając Do Meritum”