zaczynając od dupy strony, chciałbym zwrócić uwage, że Brazylia tez wierzy we własne umiejętnośiMetal99 pisze:Racja Brazylia nie pokazuje nic wspaniałego na tych mistrzostwach z Australią wygrali niezasłużenie ale jak Viduka i spółka nie wykorzystali tylu akcji to musiało się to zemścić. Z Japonią mieli problem a wynik nie odzwierciedla gry tak samo z Chorwacją wygrana wymęczona. Ja w ogóle nie wiem co jeszcze robi na boisku Ronaldo Confused powinien grać młody i zdolny Robinho a Ronaldo stoi tylko i czeka na piłki zero pożytku, jeżeli zagra z Ghaną to Brazylia się osłabi ja trzymam kciuki za piłkarzy z Afryki Wink i mam nadzieję, że pokażą Brazylii że duch drużyny, wola walki i wiara we własne umiejętności to coś wielkiego
Ronaldo gra i widać, że sie stara jak nigdy
Być może już w meczu z Ghaną Ronaldo zostanie liderem MŚ w klasyfikacji strzelców, cos niebywałego, właśnei teraz ma okazje, kiedy ma tak zły okres w swojej karierze.
Powienien grać i na pewno nie jest osłabieniem.
Wieadomo, ze nie zagra Essien, iwęc faworyt tym bardziej może być tylko jeden, nawet Ronaldo tego nie zmieni, choćby zagrał piach w 1/8