MŚ 2006: 1/8 finału: NIEMCY - SZWECJA, 24.06.2006 r.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 19:13

Liczyłem dziś na duże emocje a one pradę mówiąc były tylko dwa razy - podczas zdobycia goli przez Nimców, później tak na dobrą sprawę mecz mógł się zakończyć bo i tak dominowała jedna drużyna i nie znaliśmy tylko końcowego wyniku. Gospodarze po raz kolejny udowodnili też że duuużo lepiej czują się ataku niż w obonie, gdzie głupimi błędami sami stwarzali niebezpieczne sytuacje. Na początku świetna współpraca Klose - Podolski i ogólnie dobry też w całym meczu Ballack który co chwilę strzałami z dystansu sprawdzał umiejętności Isakssona bądź też refleks widzów na trybunach :boruta: Zaś Szwedzi zargrali najgorszy mecz na mundialu i udają się na wcześniejsze wakacje. Niemcy od rozpoczęcia mundialu graja coraz lepiej i choć dziś mecz świetnie im sie ułożył to myślę że i tak bez większych problemów pokonaliby Wikingów. Mam nadzieję że już nie będą sie rozkręcali i polegną w kolejnych rundach, choć miło sie patrzy na ich grę :wink:
LookAsh pisze:Na pocieszenie nam Polakom pozostaje fakt ze jak narazie Niemcy mieli najwiecej problemow z naszym zespolem...
A dziś strzelał prawie Polak a drugi prawie nasz rodak mu w tym bardzo pomagał :roll:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”