Mylisz się. Niezmiernie mi przykro z tego powodu. Mógłbyś już przestać pisać nie mając pojęcia o poruszanym zagadnieniu.ATI pisze:Eto chyba nie strzelił decydującego karnego, a to według mnie nie jest przypadkiem i dlatego nie pojechał na WC
Spoko spoko. Już znam Twoje metody argumentowania. Tak bo tak. Zajebiście inteligentne.ATI pisze:Aha i ja mam takie zdanie i już.
Kolejna bzdura. Ogarnij się dzieciaku bo zachowujesz się jak gówniarz po prostu. Nie twierdzę, że Cristiano jest słaby. Śmieję się tylko z jego bardzo egoistycznej gry i postawy.ATI pisze:Ty Niggaz twierdzisz, że Ronaldo jest słabym, bo mu 3 mecze nie wyszły
Nie wiem i nie chce mi się szukać bo nie ma takiej potrzeby. Pewnie więcej od Eidura. Zresztą trudno żeby nie kiedy taki RVN to typowy lis na którego idzie 75% piłek. Saha strzela mnie więcej tyle samo bramek. Tak przypuszczalnie bo dokładnej liczby nie znam. Rooney jest po prostu dużo lepszy. Dalej jednak nie wiem po co to porównanieATI pisze:I ile goli w lidze strzelił Roo, RVN, Saha, a ile Eidur