Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 24 cze 2006, 19:28

iceald pisze:Strzelał Webo. Albo Wome, nie jestem pewien. Ale na pewno nie Eto'o.
patrz mój post trochę wyżej :D
iceald pisze:Bo Rooney być może byłby w stanie nawiązać równą walkę z Crespo i Drogbą.
Roo moim zdaniem grałby bez problemów w pierwszym składzie większości liczacych się klubów europejskich w tym Chelsea.
ATI pisze:Dlatego wyrażałem stanowcze NIE dla Eidura w United. Nie jest on słabym zawodnikiem, ale u Nas są lepsi
to jest twoje zdanie i tak możesz pisać, ale ty wcześniej twierdziłeś, ze jest słaby, chyba nawet napisałeś, ze patałach :roll:
Czyli jak to jest z tobą ? uważasz, ze Eidur to patałach ? czy że nie jest słabym zawodnikiem ? podpowiem ci tylko, ż ejedno wyklucza drugie :!:

ATI pisze:Pozatym jestem bardzo zdziwiony, że Barcelona kupiła Islandczyka.
Widać interesujesz się tylko sportem w Manchesterze :D
Przecież on nie będzie podstawowym zawodnikiem, bedzie grał coś takiego jak Larsson, będzie jokerem, który grał bedzie raczej w końcówkach meczy, przy swoich umniejętnościach, na podmęczonych rywali, z genialnymi pomocnikami [którzy świetnie mu dograją], może strzelić kilka goli. Pewnie tez będzie grał kilka meczy od początku, w jakichs pucharach, czy przed waznymi meczami w LM, coby najlepsi w Barcie odpoczeli.

Wróć do „Anglia”