Ale po co sięgasz do historii ? Co Ci to da ? Rozmawiajmy o teraźniejszości, bo przecież przeszłością cały czas 'żyć' się nie będziemy. Barcelona jest obecnie najlepszym klubem i nie pieprz, że robi złe transfery. Gdyby tak było, to nie świętowałaby w tym roku zwycięstwa w lidze hiszpańskiej i w lidze mistrzów. Mourinho nie jest głupi, dlatego w tym sezonie dawał szansy Eidurowi, a ponieważ w przeciwieństwie do Fergusona, może mieć każdego piłkarza, więc postanowił sprzedać niezbyt medialną i lubianą postać. Katalończycy na pewno będą mieli bardzo duży pożytek z Islandczyka i chętnie zobaczyłbym go na Old Trafford. Torres jest o wiele droższy od Eidura, dlatego wolałem, żeby reprezentant Islandii zasilił naszą drużynę. Do historii nie ma co wracać, bo w tym momencie nie jest to argument.ATI pisze:A powiedz mi w czym Man United było gorzsze na przestrzeni ostatnich 16 lat od Barcy. Już prędzej powiem, że Chelsea jest najlepszym klubem, ale nie Barcelona. Nieuczciwym zwycięstwem z Milanem przy pomocy śedziego. Laughing Przecież Manchester United był wręcz absolutnym dominatorem od początku lat 90 w lidze angielskiej. Pozatym Manchester United jest mimo wszystko klubem medialnym, szczególnie taki wizerunek chcą wykreować Glazerzy. I jeśli chodzi o medialność to Torres a Gudjohnssen jest różnica. Pozatym Barca nie toczyła jakiejś spektakularnej walki o niego. Przecież Jose Mourinho nie jest głupi i wiedział, że Eidur jest cieńki, a ja nie chce, żeby w Manchesterze United grały odpady. Jestem pewien, że Fergie potrafi znaleźć 99 innych piłkarzy lepszych niż Eidur. Takie jest moje zdanie i nic go nie zmieni, ale można o tym dyskutować, byle by się nie kłócić. Jeśli odejdzie RVN to chcę zobaczyć w trykocie Man United Torresa. Pozatym mamy Rooney'a, Sahe, Smiths'a, Rossiego, C.Ronaldo, Ryan'a Giggs'a, Paula Scholes'a, Sylvana Eban's Blake'a i Frazera Campbella, a każdy z nich przynajmniej raz zaliczył występ w napadzie United, więc po co wydawać 10 baniek na średniaka.