MŚ 2006: 1/4 - Niemcy : Argentyna - Berlin - 30 czerwiec

MarciNowaSol
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: MarciNowaSol » 25 cze 2006, 12:39

Zapowiada się bodajże najciekawszy mecz całych Mistrzostw. Niemcy ze świetnym "polskim" atakiem , pomocnicy również niczego sobie: Ballack-bardzo dobre strzały, mam nadzieję że się odblokuje i strzeli jakąś bramkę..Frings-podobnie jak jego kolega również celujące strzały, na przeszkodzie piłki do bramki stoją tylko obrońcy. Schweinsteiger..z każdym meczem gra co raz lepiej. Klose-wspaniałe podania, dobrze się wysuwa , do całkowitego szczęścia brakuje mu tylko bramek. Lehmann-trochę niepewny bramkarz na Mundialu..boję się że wpuści niedługo jakąś "szmatę". Argentyna również niczego sobie. Riquelme-wydaje się wg mnie troszkę wystraszony i nie może strzelić gola ale ogólnie jest dobry. Mascherano-TALENT tych Mistrzostw..wspaniałe przerzuty,podania , prawdziwa rewelacja. Crespo- to dzięki niemu m.in Argentyńczycy wczoraj nie odpadli..w Chelsea już tak sobie dobrze nie radzi :? Tevez-wspaniały młodzian,nic dziwnego że Corinthians tyle chcą za niego....Mecz rozgrywany jest w Berlinie czyli na stadionie na którym rozegrany zostanie finał...z wiadomych powodów na meczu będzie bardziej czarno-czerwono-żółto niż niebiesko-biało. Niemieccy kibice to 12 zawodnik reprezentacji. Moim faworytem jest jednak Argentyna bez względu na grę. Muszę się trzymać teorii,którą oznajmiłem przed Mundialem że to Południowcy zdobędą Puchar

Wróć do „Piłka nożna na świecie”