Anglia - Transfery (zbiorczy)

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: ATI » 25 cze 2006, 13:31

RóżA pisze:
ATI pisze:Myślisz, że teraz nie mam co robić tylko bedę łaził po stronach Arsenalu, żeby znaleźć wypowiedź sprzed 2 miesięcy Skoro jesteś fanem Arsenalu, to na pewno to wyczytać skoro pisali o tym nawet na stronach Manchesteru United.

Owszem pisali, ale o tym, że Vieira nie ma już czego szukać w Arsenalu :lol: Najlepiej jest palnąć jakąś bzdurę, której później nie można poprzeć nawet adekwatnymi do tego dowodami. Brawo :?
To sądzisz może, że mam zapisywać sobie wszystkie newsy, a potem je tobie zarzucać :roll: . Śmieszny jesteś :lol: . Z resztą według mnie błędem było sprzedanie Patricka Vieiry, co było doskanale widać po postawie Arsenalu w lidze angielskiej, bo Champions League to co innego oczywiście in plus dla Kanonierów.

Messi E2 Ronaldinho pisze:A juz predzej Arsen kupi Carrica niz slimak Alex, sorry Gill, bo Alex najwyzej moze porzucac bidonami
Ciekawe jest jeszcze to, że ten ślimak co rzuca bidonami sprowadził Rooney'a ubiegając Arsenal i parę innych zespołów. To samo się tyczy kupna RVN, który odrzucił wówczas między innymi oferty Realu i Bayernu na korzyść Man United.

Wróć do „Anglia”